Politica de livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara doar prin intermediul unei firme de curierat specializata.

          Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

          Aveti dreptul sa solicitati deschiderea coletului la livrare, pentru a va asigura ca produsele sunt conforme cu cele comandate de dumneavoastra, si de asemenea de a refuza coletul in cazul in care dupa verificare, exista posibilitatea ca produsul sa nu fie conform sau sa nu se potrivesca cerintelor dumneavoastra.

          Fiecare colet contine in interior factura si certificatul de garantie, aferente comenzii dumneavoastra. Factura si certificatul de garantie nu sunt inmanate de curier.

              TARIF LIVRARI:

- ...

             Transport gratuit pentru comenzi mai mari de xxx de lei oriunde in Romania!

         PROGRAM LIVRARI:

          Luni-Vineri, intre orele 9:00-17:00 

      

           Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (biletul de transport lipit pe colet). Factura comenzii insotita de garantia oferita sunt prezente intodeauna in interiorul coletului. De asemenea puteti verifica coletul la livrare. Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

          Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 3-7 zile din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

          In procesul de livrare al produselor pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii  de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.